/Financiële planning
Financiële planning 2017-02-08T10:47:20+00:00

Financiële planning

Nieuwe regels bij ontslag, een hogere AOW-leeftijd, beperking van de hypotheekrenteaftrek. Voorbeelden van recente ingrepen die effect hebben op uw financiële situatie. Heeft u een helder inzicht in uw huidige huishoudboekje en kijkt u met een zonnige blik naar de toekomst of is er toch wel enige reden voor zorg? In deze veranderende financiële omgeving is het belangrijk om te weten waar u staat. Een financiële planning is daarom van groot belang!

Zijn uw risico’s voldoende afgedekt, heeft of krijgt u te maken met studerende kinderen, zijn er andere kosten waarmee u straks te maken krijgt? Wellicht heeft u vermogen dat onvoldoende rendeert en is uw bestaande hypotheek eigenlijk een blok aan uw been. Wij brengen graag uw huidige en toekomstige financiële positie in kaart. Dat zorgt voor rust.

Met behulp van onze financiële planning nemen wij risico’s, financiële verplichtingen, fiscale speelruimte en wensen voor de toekomst nauwkeurig onder de loep. Het resultaat is een op uw situatie afgestemd advies.