//Rechtsbijstandverzekering: tel uit uw winst

Rechtsbijstandverzekering: tel uit uw winst

Stel u wordt aangereden en de veroorzaker wil de kosten niet betalen. U laat een nieuwe badkamer installeren en de leverancier doet niets aan die lekkende badkuip. Of u wordt ontslagen en bent het niet eens met de vergoeding. Veel voorkomende zaken, waarbij juridische hulp vaak meer dan welkom is. Een rechtsbijstandverzekering biedt uitkomst.

Het aantal rechtsbijstandverzekeringen neemt al jaren niet toe. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer de helft van de Nederlanders zo verstandig is geweest om deze polis te sluiten. De andere helft dus niet. Tot welke groep behoort u? Wij raden zo’n verzekering wel aan. Als u rechtshulp nodig heeft, betaalt u per uur ongeveer evenveel aan een advocaat als aan de jaarpremie voor de verzekering. Tel uit uw winst.

Gedegen advies

Een rechtsbijstandverzekering is geen standaardproduct. U kunt er een sluiten die alle mogelijke juridische terreinen dekt. U kunt ook kiezen voor een polis die is opgebouwd uit modules, bijvoorbeeld voor vervoer, consumentenzaken en arbeidszaken. Ook goed om op te letten: sommige verzekeringen kennen een eigen risico en de voorwaarden kunnen per aanbieder verschillen. Daarmee is een rechtsbijstandverzekering echt een product waarvoor u een gedegen advies nodig heeft.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de rechtsbijstandsverzekering? Wij vertellen u er graag meer over. Kom eens langs of neem contact op.

2016-05-23T11:48:10+00:00