///Kampeerautoverzekering
Kampeerautoverzekering 2017-02-08T10:47:21+00:00

Dé verzekering voor uw camper

Uiteraard wilt u de beste verzekering voor uw huis op wielen. Een die u naar eigen wens kunt samenstellen. Met deskundige hulpverlening in binnen- en buitenland. Ontdek alle voordelen van onze Camperverzekering!

Waarom kiest u onze Camperverzekering?

  • Altijd een verzekering op maat

Hoe goed u uw camper verzekert, is helemaal aan u. U kunt de Camperverzekering geheel op maat samenstellen. Zo kiest u een dekking die bij uw situatie past en kunt u bijvoorbeeld ook uw inboedel of rechtsbijstand meeverzekeren.

  • Uitgebreide hulp in Nederland en Europa

Heeft u pech onderweg of andere hulp nodig tijdens een van uw camperreizen? Dan kunt u de Hulplijn dag en nacht bellen. Wij beantwoorden al uw vragen en komen direct in actie. Zo nodig zenden wij u bijvoorbeeld camperonderdelen toe.

  • Voor fabrieksgebouwde en zelfgebouwde campers

De Camperverzekering geldt voor fabrieksgebouwde campers én zelfgebouwde of omgebouwde campers.

  • Uw inboedel of luifel meeverzekeren

Ook uw luifel en de inboedel van uw camper kunt u verzekeren, bijvoorbeeld tegen diefstal of schade. Als u uw inboedel verzekert, tellen ook uw fietsen, zonnecollectoren en reserveonderdelen mee.

  • Snelle en vakkundige hulp bij schade aan uw ruit

Wij werken samen met Camperglass. Zij monteren op locatie, overal in de Benelux. Extra: wij regelen de schadebetaling rechtstreeks met Camperglass. Daar heeft u dus geen omkijken naar!

  • Extra voordeel voor uw tweedehands camper

Bent u niet de eerste eigenaar van uw camper? Dan is uw camper de eerste drie jaar verzekerd tegen de aankoopwaarde. Dat is het bedrag dat u voor de camper heeft betaald, inclusief alle accessoires. Zo ontvangt u altijd de juiste vergoeding! Na drie jaar vergoeden wij de dagwaarde.