///Oldtimerverzekering
Oldtimerverzekering 2017-02-08T10:47:21+00:00

De verzekering voor uw oldtimer

Uw klassieker is u veel waard. Als u eropuit trekt met uw bijzondere wagen, wilt u zorgeloos kunnen genieten. Dan moet hij natuurlijk wel goed verzekerd zijn. Dat kan met onze speciale Oldtimerverzekering! Extra voordeel: hoe minder u rijdt, des te minder u betaalt.

Waarom kiest u onze Oldtimerverzekering?

  • Altijd een verzekering op maat

Hoe goed u uw oldtimer verzekert, is helemaal aan u. U kunt de Oldtimerverzekering geheel op maat samenstellen. Zo kiest u een basisdekking die bij uw situatie past en kunt u deze onder meer uitbreiden met rechtsbijstand of hulpverlening in Europa.

  • Uitgebreide hulpverlening in Nederland of Europa

Bij pech kunt u de Hulplijn dag en nacht bellen. Wij beantwoorden al uw vragen en komen waar nodig direct in actie. Hulp in Nederland is standaard verzekerd, voor hulp in Europa heeft u een uitbreiding nodig.

  • Andere seizoenen, andere risico’s, andere premie

De premie van uw Oldtimerverzekering is gebaseerd op de periode waarin u daadwerkelijk rijdt. Dat is wel zo eerlijk. Uiteraard is een klassieker tijdens stalling wèl het hele jaar door verzekerd, tegen diefstal of schade door brand bijvoorbeeld.

  • Ook voor uw collectie oldtimers

Heeft u meer dan één auto die ouder is dan 25 jaar? Geen probleem. Ook uw collectie oldtimers kunt u verzekeren met de Oldtimerverzekering.

  • Diverse kortingen op uw premie mogelijk

Onze Oldtimerverzekering is als een van de eerste goedgekeurd door FEHAC. Veel oldtimerclubs zijn aangesloten bij deze organisatie. Word lid van zo’n oldtimerclub en ontvang 10% korting op uw premie!

Neem contact op voor een offerte.

Bereken uw premie

Bereken direct uw premie online

Bereken de premie van uw oldtimerverzekering
Bereken uw premie