Bootverzekering 2017-02-08T10:47:21+00:00

Dé verzekering voor uw varend object

Sloep, motorboot of zeiljacht

Uiteraard wilt u de beste verzekering voor uw prachtige boot. Een die rekening houdt met uw wensen en waarmee u vol vertrouwen de wateren van Nederland en Europa kunt bevaren. Met onze Bootverzekering kan dat. Het hele jaar door. Als u alleen op de Nederlandse wateren vaart, ontvangt u 10% korting op uw premie.

  • Altijd een verzekering op maat

U kiest een basisdekking die bij uw situatie past en u kunt onder meer uw boottrailer en rechtsbijstand meeverzekeren. Tip: verhoog het standaard eigen risico van € 125 per gebeurtenis. Dan krijgt u een fikse korting op uw premie!

  • Deskundige hulpverlening in Nederland én Europa

Heeft u hulp nodig tijdens een boottocht? Dan kunt u de Hulplijn dag en nacht bellen. Wij komen direct in actie en zorgen zo nodig voor bootonderdelen, vervangend vervoer of een vervangende schipper. Zet het nummer in uw mobiele telefoon. Zo weet u ons gemakkelijk te vinden.

  • Hoog verzekerd bedrag wettelijke aansprakelijkheid (WA)

Als u met uw boot iemand verwondt of de eigendommen van een ander beschadigt, vergoeden wij altijd de schade. Tot maar liefst € 5.000.000 per gebeurtenis!

  • Géén eigen risico bij hulp, WA, telecommunicatiekosten en meer

Het standaard eigen risico van € 125 per gebeurtenis geldt niet voor onze hulpverlening, WA-schade en telecommunicatiekosten. Als u hulp nodig heeft op open water, trekken wij ook geen eigen risico af van de vergoeding van de kosten voor hulp- en bergloon. En als uw boot wordt gestolen of total loss wordt verklaard, geldt alleen het vrijwillig verhoogd eigen risico.

  • Hoge no-claimkorting als u schadevrij vaart

Als u zonder schade vaart, belonen wij u met een korting op de premie. Deze no-claimkorting wordt ieder jaar hoger, en kan oplopen tot wel 40%. Als u deze maximale korting twee jaar heeft ontvangen, houdt u de korting ook na één keer schade. Dat noemen wij de no-claimbescherming.

  • Uw werfgebouwde boot verzekeren tegen een vaste waarde

Heeft u een werfgebouwde boot die niet nieuw meer is? Die kunt u de eerste drie jaar verzekeren tegen een vaste waarde, vanaf € 25.000. Zo weet u zeker dat u bij schade of andere pech de juiste en hoogst mogelijke vergoeding ontvangt. Uniek in Nederland!

Bereken uw premie

Bereken direct uw premie online

Bereken de premie van uw bootverzekering
Bereken uw premie