Caravanverzekering 2017-02-08T10:47:21+00:00

Dé verzekering voor uw caravan

Uiteraard wilt u de beste verzekering voor uw caravan. Een die u naar eigen wens kunt samenstellen. Met deskundige hulp in binnen- en buitenland. Ontdek alle voordelen van onze Caravanverzekering!

  • Altijd een verzekering op maat

Uw caravan is standaard verzekerd tegen schade door brand, diefstal en storm. Daarnaast kunt u kiezen voor de All Risk-verzekering en bijvoorbeeld uw voortent of inboedel meeverzekeren. Wilt u de meest complete verzekering voor uw caravan? Kijk dan snel wat onze All Risk-verzekering u allemaal te bieden heeft!

  • Persoonlijke hulpverlening in Nederland en Europa

Heeft u hulp nodig, dan kunt u de Hulplijn dag en nacht bellen. Wij zorgen dat u met uw caravan weer veilig thuiskomt.

  • Extra voordeel voor uw tweedehands caravan

De Caravanverzekering kunt u voor allerlei soorten caravans afsluiten. Dus ook voor vouwwagens en stacaravans. Heeft u een tweedehands caravan? Dan bieden wij u een extra voordelig tarief. De premie wordt namelijk berekend over de aankoopwaarde van uw caravan.

  • Extra voordeel met de nieuwwaarderegeling

Afhankelijk van uw keuze, verzekert u uw nieuwe caravan twee of vijf jaar tegen de nieuwwaarde. Dat is het bedrag dat u zou moeten betalen voor een nieuwe caravan. Met de Topdekking heeft u nog meer voordeel van de nieuwwaarderegeling. Dan verzekert u uw caravan namelijk zeven jaar tegen de nieuwwaarde!

  • Extra service bij schade aan uw caravan

Schade aan uw caravan wilt u snel en vakkundig laten herstellen. Daarom werken we samen met professionele schadeherstelbedrijven. Dankzij deze samenwerking profiteert u van vele voordelen. Zo ontvangt u twee jaar extra garantie op reparaties en regelen wij de schadebetaling voor u. Kijk voor meer informatie op de website van Caravan Schade Select.

Bereken uw premie

Bereken direct uw premie online

Bereken de premie van uw caravanverzekering
Bereken uw premie