///Kortlopende reisverzekering
Kortlopende reisverzekering 2017-02-08T10:47:21+00:00

Uw vakantie of zakenreis verzekerd

Een reisverzekering kunt u per reis of voor alle reizen in een jaar afsluiten. Als u per jaar één of twee keer op vakantie of zakenreis gaat, is een Kortlopende Reisverzekering ideaal. U maakt daarmee een voordelige keuze én u bent goed verzekerd. Waar u ook naartoe gaat. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in.

  • Altijd een reisverzekering op maat

U kunt uw Kortlopende Reisverzekering helemaal zelf samenstellen. Zo betaalt u alleen voor dat wat ú nodig heeft. Tip: denk ook aan een passende annuleringsverzekering, zodat u geen kosten heeft als u onverwachts niet op vakantie kunt.

  • Bijna alle sporten standaard meeverzekerd

Als u of uw kinderen spontaan een middagje gaan sporten, zijn de risico’s standaard meeverzekerd. Dat geldt voor bijna alle sporten, dus bijvoorbeeld ook voor abseilen, raften of bungeejumpen. Let op: staat uw hele vakantie in het teken van sporten of wintersporten? Dan heeft u de uitbreiding (Winter)sport nodig.

  • Geen eigen risico bij geneeskundige kosten, zoals medicijnen

Stel dat u ziek wordt of uw been breekt op vakantie. Met de Kortlopende Reisverzekering staan wij u met raad en daad bij. Wij vergoeden de noodzakelijke geneeskundige kosten die uw zorgverzekeraar niet dekt en u betaalt géén eigen risico. En zo hoort het ook. Tip: bel eerst de Hulplijn voor de beste Engelssprekende artsen in het buitenland!

  • De Hulplijn dag en nacht bereikbaar

Heeft u hulp nodig, dan kunt u de Hulplijn dag en nacht bellen. Wij beantwoorden al uw vragen en komen waar nodig direct in actie. Tip: zet het nummer in uw mobiele telefoon. Zo weet u ons gemakkelijk te vinden.

Online berekenen & aanvragen

Direct online uw premie berekenen

Online premie berekenen/aanvragen
Online berekenen & aanvragen